REVIEWS


* Review * 

Het traject heeft inzicht gegeven in mijn situatie en ik heb een andere houding kunnen vinden om dat wat gebeurd is te aanvaarden.

"Na heel lang met schuld - en schaamtegevoelens te hebben rondgelopen na een scheiding, was ik toe aan gesprekken hierover met iemand die hier verstand van  heeft en die mij kon helpen om mijn leven lichter te maken.
Maar, hoe vind je zo iemand?
Gelukkig werd ik via een vriendin op het pad gezet van Arnande, specialist in het begeleiden van rouw - en verliesverwerking.
In mijn geval was het geen gemis van iemand na overlijden waar ik mee zat, maar verlies van een relatie. In eerste instantie legde ik niet de link met rouw, maar het verlies van een relatie (waar ook kinderen bij betrokken zijn) betekent ook rouw om wat er was.

Al bij het eerste telefonische contact had ik een fijn gevoel bij de aandacht en de warmte die Arnande mij bood. Ook toen we besloten samen te gaan werken waren de sessies heel erg prettig. Ik kon vrij snel mijn vertrouwen in haar voelen groeien en ik voelde me heel beschermd in mijn kwetsbaarheid. In 8 bijeenkomsten heb ik inzicht gekregen in mijn situatie en heb ik een andere houding kunnen vinden om wat gebeurd is te aanvaarden.

Arnande is heel ter zake kundig, heeft geduld, humor en kennis van psychologische processen en systemen die ze uitstekend kan toepassen. Ik kan haar van harte iedereen aanraden die te maken heeft met verlies en rouw, op wat voor manier dan ook".

Anoniem, vrouw van 55 jaar


* Aanbeveling door een collega * 

Ik heb Arnande leren kennen als een warme, betrokken en zeer deskundige collega. Met veel passie voor haar vak. En die naast nuchterheid en compassie ook over een flinke dosis humor en creativiteit beschikt.

- Ingrid Nijhof, GZ - psycholoog