OVER MIJ 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Arnande Versluis (1973). 

Ik woon met mijn man in Alphen aan de Rijn. Samen hebben we 3 volwassen kinderen, waarvan er 2 het huis uit zijn. Ik ben opgegroeid in een gezin met 1 oudere broer, in een klein dorp in Brabant. Ik hou van mensen om mij heen en kan ook goed alleen zijn. Ik hou van zwemmen, wandelen, lezen, kletsen, de natuur in gaan én ook van een terras of theater! 

 

Ik ben Rouw- en Verliesbegeleider en Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

 

Vanuit mijn meer dan 20 - jarige werkervaring bij de SGGZ en met mijn achtergrond als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ben ik bekend met complexe psychosociale en psychiatrische problematiek.

Als SPV én Rouw -en Verliesbegeleider heb ik oog voor de fysieke en mentale klachten die voort kunnen komen uit een verlies en vanuit die invalshoek wil ik samen met jou op zoek naar het herkennen - erkennen van je verlies om dit te kunnen verweven in je leven, zodat het verlies meer dragelijk wordt en je weer kunt genieten van je leven.  

 

Kernwaarden

Ik werk vanuit presentie. Vanuit de relatie. Ik ben benaderbaar; heb oog voor wat zich niet zomaar toont en ik zie zorg als meer dan losse handelingen en protocollen.

Ik ben nuchter, betrouwbaar, oprecht, verantwoordelijk en deskundig. Ik maak in mijn werk ook graag gebruik van humor. 

 

Registratie

Als SPV ben ik geregistreerd in het BIG register, onder nummer: 69045228330  https://www.bigregister.nl/

Persoonlijke AGB code SPV: 91191796     

AGB code onderneming: 91017509

 

Opgenomen in verwijsbestand

Land van Rouw: https://www.landvanrouw.nl/begeleiding/verwijsbestand-land-van-rouw/

 

Meldplicht Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ)

Mijn praktijk  is gemeld bij het IGJ en voldoet zo aan de Wet Toetreding Zorgaanbieders (WTZA). Registratie is na te gaan via het Landelijk Register Zorgaanbieders (LRZa).

https://www.cibg.nl/zorgaanbiedersportaal